Bieffe Italia

Societatea noastra comercializeaza produse marca BIEFFE Italia - generatoare de abur, mese de calcat, aspiratoare cu abur si masini pentru igienizare si curatenie.

Va oferim o paleta larga de utilaje si accesorii pentru calcat confectii textile si pentru igienizare si curatenie in general.
Proiectate si testate pentru utilizare initial in finisajul confectiilor textile, generatoarele de abur si mesele de calcat Bieffe se dovedesc o solutie ideala atat pentru acest sector cat si pentru micile ateliere dar si pentru utilizare in hoteluri, restaurante, pensiuni, centre medicale acolo unde igiena este necesara .

Simplitatea in utilizare si solutiile tehnice adoptate in realizarea acestor utilaje va ofera garantia unui produs care va fi un ajutor de nadejde in activitatea dvs.

Realizarea generatoarelor de abur cu bazine din cupru (antiexplozie), uitlizarea rezistentelor externe uscate cat si posibilitatea utilizarii apei obisnuite in alimentarea acestora reprezinta cateva din caracteristile utilajelor Bieffe Italia.

Mesele de calcat simple sau cu generator de abur inclus - Bieffe Italia, cu blat incalzit, cu aspiratie sau suflanta sunt cea mai buna solutie profesionala atat pentru acasa cat si pentru activitatea dvs de zi cu zi.

Linia de echipamente CURATENIE creata special pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, spitale, alimentatie publica si spalatorii auto ofera o gama de utilaje si accesorii care va ofera garantia realizarii obiectivelor propuse in tot ceea ce intreprindeti.

Site-ul oficial : www.bieffeitalia.info

Toate drepturile rezervate MIGAMI