Merrylock

Masiile de cusut Merrylock dispun de o gama de masini de surfilat, uberdeck (acoperire) si de aplicatii prin impaslire (scamosare) impresionanta prin design, performante si fiabilitate sunt alaturi de dumneavoastra in realizarea creatiilor, modelelor de confectii textile acasa sau in atelierul dvs.
Usor de utilizat, indiferent daca sunteti profesionist sau incepator, compacte, cu un consum mic de energie, masinile din aceasta gama va ofera satisfactia realizarii unor cusaturi intr-adevar profesionale.

Egale in calitate a utilajelor industriale, utilizarea masinilor Merrylock va aduce incredere in realizarea perfecta a unor cusaturi deosebite, datorita designului perfect al masinilor, mecanismelor si a interfetei prietenoase de utilizare.
1. masini de surfilat Merrylock cu 1 ac si 3 ate
2. masini de surfilat Merrylock cu 2 ace 2/3/4 ate
3. masini tip uberdeck (acoperire) Merrylock 1 ac lant , 2/3 ace acoperire
4. masini combinate surfilat si uberdeck Merrylock 2 ace 2/3/4/5/ ate surfilat
   - 1 ac cusatura lant
   - 2/3 ace cusatura acoperire
5. masini de realizat ornamente prin impaslire / scamosare ( embellish ) Merrylock

Accesoriile optionale disponibile pentru aceste masinile performante: picioruse speciale pentru aplicat margele, realizat vipusca, aplicat benzi, incretit si aplicat elastic cat si dispozitivele de tiv, aplicat banda sau realizat gaici, vor fi apreciate de toti utilizatorii.

   Site-ul oficial: www.merrylock.com

Toate drepturile rezervate MIGAMI