RoRec

Deoarece ne pasa, am considerat important sa ne implicam in reciclarea deseurilor de echipamente electrocasnice si in reciclarea bateriilor uzate.

Consideram ca fiecare dintre noi prin reciclare putem da valoarea deseurilor si putem contribui la un mediu mai curat pentru noi toti.

Fii alaturi de noi si recicleaza prin noi echipamente uzate si baterii astfel incat sa contribuim impreuna la un mediu curat.
 

Site-ul oficial: www.rorec.ro

Mentionam că Asociaţia RoRec pune la dispoziţie utilizatorilor de EEE unica reţea cu acoperire naţională, cu centre şi puncte de colectare permanente, la standarde europene (în prezent 26), alături de cele peste 1.500 locaţii, listate pe harta interactivă pe site-ul www.rorec.ro, care desfaşoară activităţi susţinute de antrenare a populaţiei în acţiuni de educare şi conştientizare pe temele DEEE, în parteneriat cu autorităţile locale, în mediul urban şi rural. Pentru identificarea acestor puncte de colectare la nivel national va rugam sa consultati harta interactiva de la acest link : Retea Nationala Colectare

Utilizatorii de EEE se pot informa suplimentar în legatură cu colectarea separată a DEEE şi centrele de colectare din reteaua RoRec puse la dispoziţia populatiei accesand pliantul de la urmatoarea adresa : Pliant RoRec

Toate drepturile rezervate MIGAMI