Mese calcat si generatoare abur Bieffe

Societatea noastra este distribuitor official pentru produsele marca BIEFFE Italia – generatoare de abur, mese de calcat, aspiratoare cu abur si masini pentru igienizare si curatenie.

Proiectate si testate initial pentru utilazare in domeniul confectiilor textile, generatoarele de abur si mesele de calcat Bieffe se dovedesc o solutie ideala atat pentru acest sector cat si pentru micile ateliere, precum si pentru utilizare in hoteluri, restaurante, pensiuni, centre medicale, acolo unde igiena este necesara .

Simplitatea in utilizare si solutiile tehnice adoptate in realizarea acestor utilaje va ofera garantia unui produs care va fi un ajutor de nadejde in activitatea Dumneavoastra.

Realizarea generatoarelor de abur cu bazine din cupru (antiexplozie), utilizarea rezistentelor externe uscate cat si posibilitatea functionarii folosind apa obisnuita in alimentarea acestora reprezinta cateva din caracteristile utilajelor Bieffe Italia.

Mesele de calcat simple cu blat incalzit sau cele dotate cu generator de abur cu turbina aspiranta sau suflanta sunt cea mai buna solutie profesionala atat pentru sectiile de croitorie cat si pentru activitatea Dumneavoastra de zi cu zi.

Linia de echipamente de CURATENIE creata special pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, spitale, alimentatie publica si spalatorii auto contine o gama de utilaje si accesorii care va ofera garantia realizarii obiectivelor propuse.

Site-ul oficial : Bieffe Italia