Modalități transport

Produsele se pot livra prin curierat rapid sau prin Poşta Română.

În zonele de livrare acoperite de catre firma de curierat (resedinte de judet si localitati invecinate), transportul este gratuit pentru comenzile cu o valoare totală mai mare de 350 lei şi 25 lei pentru comenzile mai mici de 350 lei.

Comenzile prin curierat rapid se vor expedia in 1-2 zile lucratoare, iar livrarea acestora in tara se va efectua in sistemul 24-48 de ore, in functie de distanta fata de localitatea de destinatie.
In cazul in care doriti sa preluati coletul de la sediul curierului puteti specifica acest lucru in observatiile comenzii.

Comenzile prin Posta Romania se vor expedia in 1-3 zile lucratoare, iar livrarea acestora in tara se va efectua in regim de 3-5 zile lucratoare la cel mai apropiat oficiu postal. Ridicarea coletul se face personal de la oficiul postal.

Pentru zonele care sunt ȋn afara ariei de livrare a transportatorilor (localităţi ȋndepărtate faţă de resedinta de judeţ), costurile de expediţie se stabilesc pentru fiecare comandă în parte.

Pentru produsele din gama Gutermann costurile de transportului revin ȋn sarcina cumpărătorului indiferent de valoarea comenzii.

În cazul persoanelor juridice se pot trimite comenzile cu plata la destinatar, conform contractului incheiat intre beneficiar si firmele de curierat. Pentru acest serviciu este necesar sa specificati in observatiile comenzii plasate.