Despre noi

Cu o experienţă de peste 20 de ani ȋn domeniul confecţiilor textile, societatea noastră este specializată ȋn comerţul cu utilaje industriale, consumabile şi accesorii specifice acestui domeniu.

Oferta noastră include o gamă largă de maşini de cusut, brodat, croit, călcat, finisat şi ambalat.
Pe lângă toate acestea asigurăm montaj, instruire şi service de specialitate.

 

Hârtiile şi cartoanele de uz tehnic şi plottere reprezintă un punct de referinţă ȋn activitatea noastră, constând ȋn promovarea unor produse de ȋnaltă calitate ce satisfac cele mai exigente cerinţe pentru croit manual sau automat. Ne bucurăm să putem oferi clienţilor noştrii aceste produse fabricate ȋn România, sub marcă proprie, la preţuri competitive.

Pe lângă hârtiile şi cartoanele pentru croit, furnizăm de asemenea şi folii pentru croit automat, pentru ca Dumneavoastră să beneficiaţi de un pachet complet de consumabile pentru sala de croit.

 

Venim şi ȋn sprijinul consumatorilor casnici cu o varietate de maşini portabile pentru cusut şi surfilat, ȋncepând de la modele simple, recomandate pentru ȋncepători, până la modele computerizate ce execută un număr impresionant de cusături, minibroderii sau butoniere.

Maşinile de surfilat şi acoperire din gama Merrylock oferă performanţă şi fiabilitate la preţuri accesibile. Pentru atelierele de creaţie, maşinile japoneze Baby Lock pun la dispoziţia Dumneavoastră o serie de funcţii speciale unice ȋn lume ( ȋnfilare şi tensionare automată, cusaturi de surfilare ȋn două culori ) ce permit realizarea cu usurinţă a unor produse deosebite.

Începător sau profesionist, hobby sau mică afacere, găsim pentru Dumneavoastră soluţia tehnică ideală ȋn cusut utilitar sau decorativ.

 

În situaţia ȋn care doriţi informaţii suplimentare despre un produs aflat ȋn oferta noastră, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Vă mulţumim pentru vizită !