Masini de surfilat si cusut Baby Lock

Masini surfilat Baby Lock

Istoria companiei Baby Lock incepe inca din 1964, cand un grup de ingineri si manageri din cadrul unei companii Japoneze ce producea masini de cusut industriale, au avut viziunea unei masini cu performante apropiate de cea industriala, dar portabila, cu o dimensiune si o greutate mult mai mica fata de original.

Conceptul a fost respins, insa dedicarea echipei pentru a da viata acestei idei i-au impins sa-si dea demisia si sa-si formeze propria companie. Scopul final era realizarea unui “pui” ( “baby” ) de masina de surfilat ce putea fi folosita si acasa. Astfel a lua nastere masina Baby Lock.

De la bun inceput Baby Lock a pornit pe drumul inovatiei si a continuat sa aplice aceeasi viziune pana in present, a ramas fidela devizei “din dragostea pentru cusut” si a pus-o in aplicare de fiecare data cand a dat nastere unui produs.

In ziua de astazi Baby Lock este cunoscuta in intreaga lume pentru produsele de inalta calitate proiectate si produse in Japonia, precum si pentru progresul tehnologic realizat prin sistemele patentate “ Jet-Air ” si “ ExtraordinAir THREADING ”. De asemenea Babylock a proiectat propria linie de accesorii pentru masinile sale, sporind astfel optiunile creative ale utilizatorilor.

Produsele Baby Lock – Made in Japan – sunt celebre pentru exigenta controlului de calitate pe fiecare produs, reglajele de inalta precizie ce intra in constructia fiecarei masini, performanta deosebita si nu in ultimul rand, spiritual si pasiunea Japoneza ce contribuie la realizarea unor produse cu totul si cu totul speciale.

Site-ul oficial: Baby Lock