BIEFFE Italia

Societatea noastra este distribuitor oficial pentru produsele marca BIEFFE Italia – generatoare de abur, mese de calcat, aspiratoare cu abur si masini pentru igienizare si curatenie.

Mese calcat si generatoare Bieffe

Proiectate si testate initial pentru utilizare in domeniul confectiilor textile, generatoarele de abur si mesele de calcat Bieffe se dovedesc o solutie ideala atat pentru acest sector cat si pentru micile ateliere, precum si pentru utilizare in hoteluri, restaurante, pensiuni, centre medicale, acolo unde igiena este necesara .

Linia de echipamente de CURATENIE creata special pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, spitale, alimentatie publica si spalatorii auto contine o gama de utilaje si accesorii care va ofera garantia realizarii obiectivelor propuse.

Mese de călcat

Mesele de calcat simple cu blat incalzit sau cele dotate cu generator de abur cu turbina aspiranta sau suflanta sunt o solutie profesionala atat pentru sectiile de croitorie cat si pentru activitatea Dumneavoastra de zi cu zi.

Stații de călcat

Stațiile de călcat Bieffe cu bazin din cupru si fier de calcat professional sunt o solutie perfecta atat pentru călcatul casnic cat si pentru ateliere de creatie sau sectiile de croitorie. Componentele industriale asigura fiabilitate si performanta indelungata.

Generatoare de abur

Realizarea generatoarelor de abur cu bazine din cupru (antiexplozie), utilizarea rezistentelor externe uscate cat si posibilitatea functionarii folosind apa obisnuita in alimentarea acestora reprezinta cateva din caracteristile utilajelor Bieffe Italia.

Simplitatea in utilizare si solutiile tehnice adoptate in realizarea acestor utilaje va ofera garantia unui produs care va fi un ajutor de nadejde in activitatea Dumneavoastra.

Site-ul oficial : Bieffe Italia

Societatea noastră vine în sprijinul Dumneavoastră pentru susținerea și dezvoltarea activităților ȋntreprinse. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi detalii suplimentare despre produsele și serviciile noastre destinate industriei confecțiilor textile.